Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Vacature Applicatiebeheerder Leusden

Voor een klant in Leusden zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder. Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Lees dan snel onderstaande vacature en solliciteer direct.


- Solliciteer hier -

 

Functieomschrijving applicatiebeheerder

De afdeling ICT zorgt voor de ICT-voorzieningen, binnen deze afdeling is het team ICT-Operations verantwoordelijk voor het beheer en de ondersteuning van de ICT-infastructuur en applicaties. Voor uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder, die verantwoordelijk is voor het optimaal functioneren van onze bedrijfsapplicaties en het Document Management Systeem. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruiker en draagt zorg voor het dagelijks incidentbeheer. Daarnaast bewaak en optimaliseer je de functionaliteit en performance van de omgeving en voer je de operationele implementatie van de releases uit. Verder ben je betrokken bij het voorbereiden van testplannen en voer je testactiviteiten uit.

 

Functie eisen Applicatiebeheerder Leusden

Wat vragen wij van jou:

• Een afgeronde opleiding HBO Informatica of soortgelijk; 
• Kennis van ITIL, ASL en/of BiSL;
• Tenminste 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring met Microsoft Windows Server producten;
• Ervaring met document management applicaties en tooling is een pré;
• Ervaring met Microsoft SQL Server is een pré.

Profiel Applicatiebeheerder

De ideale kandidaat is een gedreven en een enthousiaste team player, die stressbestendig is en accuraat werkt. Je bent analytisch en in staat om problemen snel te doorgronden. Je kunt prioriteiten stellen, hoofd-en bijzaken van elkaar onderscheiden en bent dienstverlenend en klantgericht.

 

Wat bieden wij jou?

Afhankelijk van opleiding en werkervaring een marktconform salaris op basis van een 38-urige werkweek, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de onderneming heerst een open en informele werksfeer en variabele werktijden behoren tot de mogelijkheden.


- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .