Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

FREELANCE APPLICATIEBEHEERDER

Freelance applicatiebeheerder en op zoek naar een opdracht? Bekijk dan hier alle opdrachten voor zelfstandige ICT-professionals.


De freelance applicatiebeheerder

De freelancer is veelal een specialist, zoals een applicatiebeheerder. Een freelancer of een freelance applicatiebeheerder is een zelfstandig ondernemer. Een freelancer dient net als een ondernemer zelf belasting af te dragen en tevens premies en verzekeringen af te dragen. Daarnaast heeft een freelancer geen wettelijk recht op minimumloon of doorbetaling bij ziekte.

 

Freelancer en werkgever

Een werkgever zoek naar een freelancer wanneer deze een tijdelijk project of opdracht heeft. Wanneer de juiste freelancer is gevonden, sluit de werkgever een overeenkomst af met de freelancer.

 

Freelance applicatiebeheer overeenkomst

De overeenkomst is voor het uitvoeren van de betreffende opdracht en in de overeenkomst staat de beloning, de opdracht en de termijn. Nadat de opdracht is uitgevoerd vervalt de overeenkomst.

 

Voordeel freelance applicatiebeheer

Het grote voordeel van een freelance applicatiebeheerder is dat deze veelal flexibel is. Door deze flexibiliteit kan een werkgever de freelancer inzetten voor opdrachten, zonder dat er een dienstverband tegenover hoeft te staan. Op deze manier kan de werkgever dus over een tijdelijke freelance applicatiebeheerder beschikken, wat kosten bespaart en goede resultaten oplevert. Hierdoor kiezen tegenwoordig veel bedrijven voor freelance applicatiebeheerders.Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .