Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

SENIOR APPLICATIEBEHEERDER VACATURES

Vacatures Senior Applicatiebeheerder? Vind hier overzichtelijk alle vacatures voor Senior Applicatiebeheerder en Applicatiebeheer. Solliciteer direct online.

 

- Bekijk hier alle vacatures -

De Senior Applicatiebeheerder

De Senior Applicatiebeheerder beschikt over een afgeronde HBO opleiding bedrijfskundige informatica of gelijkwaardig. De Senior heeft een uitgebreide ervaring met functioneel en technisch applicatiebeheer van diverse informatiesystemen, applicatie-integratie en informatievoorziening.

 

Functiebeschrijving Senior Applicatiebeheerder

De Senior Applicatiebeheerder beheert en onderhoudt diverse informatiesystemen. De Senior Applicatiebeheerder biedt ondersteuning bij de selectie, ontwikkeling, aanschaf en implementatie van nieuwe applicaties.

 

Senior Applicatiebeheerder hoofdwerkzaamheden

De Senior Applicatiebeheerder plant, organiseert en beoordeelt vragen uit de organisatie met betrekking tot het applicatieplatform. Heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van applicatieontwikkeling, applicatie-integratie en projectmanagement. De Applicatiebeheerder onderhoudt, documenteert en rapporteert over het applicatieplatform.

 

Profiel Senior Applicatiebeheerder

Een Senior Applicatiebeheerder is leergierig, resultaatgericht, enthousiast en zelfstandig. De Senior Applicatiebeheerder is een teamplayer, assertief, analytisch en gestructureerd. Doorzettingsvermogen en overredingskracht is hier ook onderdeel van veel vacatures voor Senior Applicatiebeheerders.

Ervaring Senior Applicatiebeheerder

De Senior Applicatiebeheerder heeft een ruime ervaring met projectmanagement (bij voorkeur PRINCE2) ofwel het initiëren, aansturen, coördineren en borgen van een project. Kennis van Crystal Reports, Business Objects, MS BI/Reporting en MS SQL Server. De Applicatiebeheerder Senior is in staat softwareleveranciers aan te sturen in het kader van projecten, alsmede de interne organisatie. Heeft ervaring met applicaties als Sharepoint, Nedap, Ultimo, Harmony, Cura en Exact Globe. De Senior Applicatiebeheerder kan werken met Microsoft Server 2003 of 2008, Microsoft SQL-server 2005 en Clustering IIS ASP.​Net webomgevingen. Kennis van Linux, Solaris, Unix, Oracle, Apache, Tomcat, Jboss en Websphere. Verder van browsers, CMS-systemen ITIL, http(s), firewall, loadbalancing, web- en applicatie databaseserver. Ervaring met SAP BI/BW en ICT standaarden als BiSL, ITIL, Prince2.Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .