Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

TECHNISCH APPLICATIEBEHEERDER VACATURES

Vacatures Technisch Applicatiebeheer? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op technische applicatiebeheerders en applicatiebeheer.

- Bekijk hier alle vacatures -

Technisch Applicatiebeheer

De technisch applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor het technisch werken van de applicatie, en niet voor het functioneel beheer. Wanneer een gebruiker vragen over de applicatie heeft gaat deze naar de functioneel beheerder of naar de helpdesk.

Technische vragen applicatie

Wanneer het om de techniek gaat, komt de technisch appiicatiebeheerder om de hoek kijken. De technisch applicatiebeheerder monitoort het gebruik van de applicatie, doet voorstellen ter verbetering en maakt rapportages over de performance en het gebruik van de appiicatie.

Technisch beheer: Applicatie afstemmen

De technisch applicatiebeheerder werkt samen met verschillende teams. De technisch applicatiebeheerder heeft geregeld overleg met de projectleiders, een functioneel applicatiebeheerder en anderen binnen ICT over de technische eisen en service-specificaties teneinde deze goed op elkaar af te stemmen.

Taken Technisch Applicatiebeheer

De functie van de technisch applicatiebeheerder hangt samen met het type organisatie. De inhoud van de functie en de taken van de technisch applicatiebeheerder kunnen dus verschillen per organisatie. Hieronder staan een aantal van deze taken om een idee te geven van het takenpakket van de Technisch Applicatiebeheerder. Het installeren van applicatie, onderhoud en beheer aan de technische kant van de applicatie, het monitoren en optimaliseren van de applicatie, uitvoeren van technische tests en het doen van voorstellen ter verbetering van de applicatie. Bijhouden en administeren van meldingen, voortgangsbewaking en communicatie over incidenten. De registratie van incidenten op technisch en applicatie niveau en de configuratie en optimalisatie van de applicatie.

Vacatures Technisch Applicatiebeheerder

In vacatures voor een technisch applicatiebeheerder vraagt men MBO/HBO niveau en 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. De technisch applicatiebeheerder dient ITIL foundations niveau te hebben en kennis te hebben van Windows OS en Windows Server. Verder kennis van TCP/IP en VOIP.


Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .