Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

JUNIOR APPLICATIEBEHEERDER VACATURES

Vacatures Junior Applicatiebeheerder? Vind hier overzichtelijk alle vacatures voor Junior Applicatiebeheerder en Applicatiebeheer. Solliciteer direct online.

- Bekijk hier alle vacatures -

De Junior Applicatiebeheerder

De Junior Applicatiebeheerder heeft een afgeronde HBO opleiding of Universitaire opleiding. Deze opleiding is bij voorkeur gericht is op de technische kant van Informatica. Een Junior Applicatiebeheerder heeft enige ervaring op het gebied van het beheer van netwerken en servers, softwareontwikkeling en heeft kennis over analysetechnieken en analysemethoden.


Functiebeschrijving Junior Applicatiebeheerder

De Junior Applicatiebeheerder is werkzaam in een team dat verantwoordelijk is voor het beheer van de bedrijfsomgeving. De beheerder werkt samen met functioneel beheerders, ontwikkelaars, afdeling ICT en medewerkers van de organisatie. De Junior Applicatiebeheerder is zorgt ervoor dat de functionaliteit van een applicatie goed is en voldoet aan de eisen en wensen van de gebruiker. De Junior Applicatiebeheerder realiseert wijzigingsverzoeken van de gebruikers, is in staat storingen en problemen op te lossen en traint gebruikers. Zorgdragen dat de applicatie voldoet aan de overeengekomen eisen. De junior Applicatiebeheerder is in staat om de werkprocedures, richtlijnen en handleidingen te onderhouden en eventueel op te stellen.

Junior Applicatiebeheerder hoofdwerkzaamheden

De Junior Applicatiebeheerder ondersteunt de organisatie in het gebruik van bestaande en nieuwe functionaliteiten proactief. De hoofdwerkzaamheden van de Junior Applicatiebeheerder bestaat uit het bewaken van de functionaliteit van de applicaties, het implementeren van wijzigingen aan de applicatie en het oplossen van storingen en problemen.

Profiel van de Junior Applicatiebeheerder

Het profiel van een Junior Applicatiebeheerder verschilt per vacature, maar over het algemeen dient een Junior Applicatiebeheerder servicegericht, klantgericht en ambitieus te zijn. Veel bedrijven bieden de mogelijkheid om door te groeien naar een meer zelfstandige rol binnen de organisatie. De Junior heeft MBO/ HBO werk- en denkniveau, enige ervaring in functioneel applicatiebeheer en is communicatief sterk. De persoon is procesmatig, analytisch en heeft een organisatorisch vermogen.

Vacatures Junior Applicatiebeheerder

In veel vacatures is ervaring met Profit gevraagd. Verder kennis van het Microsoft platform, Unix platform, Sharepoint, .Net, Prince2 en ITIL. Kennis van het Microsoft Platform, Windows XP, Windows Vista Business, Windows 7 en Ultimate. Verder kennis van TCP/IP en SQL server 2000, 2005 en 2008.


Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .