Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

BISL CERTIFICERING APPLICATIEBEHEERDER

Vacatures BiSL Applicatiebeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op functioneel applicatiebeheer met BiSL kennis en ervaring.

Vacatures BiSL aplicatiebeheerder

In veel vacatures voor applicatiebeheerders vraagt men BiSL kennis of certificering. In het bezit van een BiSL Certificering, bekijk dan de vacatures voor applicatiebeheerders met BiSL direct op deze site.

Functioneel beheer BiSL

Het beheren van informatievoorziening binnen een organisatie behoort tot functioneel beheer. Organisaties maken gebruik van bedrijfsapplicaties en soms te worden aangepast aan de wensen van de gebruikers. Deze aanpassingen dienen te worden omschreven, gecontroleerd en te worden gewijzigd.

BiSL certificering en training

BiSL staat voor Business Information Services Library en slaat een brug tussen ICT en bedrijfsproces. In veel gevallen is deze aansluiting niet optimaal. Ook helpt BiSL in de samenwerking van de functioneel applicatiebeheerders en de informatiemanagers.

BiSL framework

BiSL kent een eigen raamwerk welke inzicht geeft in de hoofdprocessen van het werkveld alsmede de relaties tussen deze processen, teneinde processen te kunnen verbeteren. Het BiSL raamwerk bestaat uit 23 taken op tactisch, strategisch en operationeel niveau welke aansluiten op de rol en verantwoordelijkheid van de applicatiebeheerder.


Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .