Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

ITIL CERTIFICERING APPLICATIEBEHEERDER

Vacatures ITIL Applicatiebeheerder? Bekijk hier overzichtelijk alle vacatures gericht op technisch applicatiebeheer met ITIL kennis en ervaring.

Vacatures ITIL aplicatiebeheerder

In veel vacatures voor technisch applicatiebeheerders vraagt men ITIL kennis of certificering. In het bezit van een ITIL Certificering, bekijk dan de vacatures voor applicatiebeheerders met ITIL direct op deze site.

ITIL certificering en training

ITIL staat voor Information Technology Infrastructure Library ontwikkelt voor het inrichten van beheerprocessen van een ICT organisatie. Een van deze beheerprocessen is Applicatie Management. ITIL beschrijft het proces voor change management.

ITIL voor technisch beheer

ITIL technisch beheer (zowel applicatie als systeem) is de standaard voor het beheren en onderhouden van de IT-infrastructuur. De IT-infrastructuur bestaat uit computers, het netwerk, de OS en overige randapparatuur. Hiermee is de IT-infrastructuur de basis waarop applicaties draaien.


Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .