Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

SALARIS APPLICATIEBEHEERDER

Het salaris van een Applicatiebeheerder? Lees hier alle informatie over het salaris van een Applicatiebeheerder en waar dit salaris van afhankelijk is.

Salaris van de Applicatiebeheerder

Lees hier alles over het salaris voor applicatiebeheerdersHet gemiddelde salaris voor een Applicatiebeheerder in Nederland varieert. Het salaris heeft namelijk te maken met ervaring, leeftijd, uren en de inhoud van de te vervullen applicatiebeheerder functie. Grofweg varieert het salaris van een applicatiebeheerder tussen de 35.000 en 65.000 euro op jaarbasis.

Applicatiebeheerder salaris indicatie

De meeste applicatiebeheerders hebben een informatica opleiding gevolgd, waar studenten de theorie en grondbeginselen leren van hoe applicaties werken. Dergelijke opleidingen kan men overdag, maar ook in de avonduren volgen. Een applicatiebeheerder dient ten minste twee jaar ervaring te hebben met applicaties, na deze twee jaar promoveert een persoon tot de positie applicatiebeheerder.

Belang applicatiebeheerder salaris

Door de belangrijke rol die een applicatiebeheerder vervult, kan een goede applicatiebeheerder veel salaris verdienen. Applicatiebeheer is een echt vak en een goede applicatiebeheerder is onmisbaar. 


Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .