Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

VACATURE TECHNISCH APPLICATIEBEHEERDER

Wij zijn per direct op zoek naar ervaren Technisch applicatiebeheerders om ons eigen team te komen versterken. Als Technisch Applicatiebeheerder ga je bij diverse opdrachtgevers aan het werk. Dit zijn zowel opdrachtgevers binnen de overheid alsook commerciële organisaties.

- Solliciteer hier -


Heb je meerdere jaren ervaring binnen de IT en ligt jouw kennis, expertise en ambitie aan de applicatieve kant van de IT organisatie dan is de baan van technisch applicatiebeheerder wellicht interessant voor jou.

 

Functieomschrijving van de technisch applicatiebeheerder

Als technisch applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van diverse applicaties. Dit houdt in dat je de applicaties installeert, test en onderhoudt. Tevens werk je nauw samen met de functioneel applicatiebeheerder. Je bewaakt de performance en maakt aanpassingen in de software distributie omgeving. Ook voer je het change- en releasemanagement uit en je onderhoudt contacten met de functioneel applicatiebeheerder en met leveranciers.

 

Functie eisen

  • HBO Werk en denkniveau
  • 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Diepgaande kennis van Microsoft of Unix/Oracle
  • Algemene applicatiekennis
  • ITIL en/of Prince2
  • Klantgericht en communicatief vaardig

Soliciteer direct online

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te solliciteren naar de functie van Technisch Applicatiebeheerder. Je krijgt dan niet alleen een hele leuke afwisselende baan, je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieuze onderneming die je verdere carrière vorm kan gaan geven.


- Solliciteer hier -
Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .