Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Technisch Applicatiebeheerder Rotterdam

Voor een klant van Jobfinity zijn wij opzoek naar een Technisch applicatiebeheerder in de regio Rotterdam. Ben jij iemand die professioneel is en goed kan samen werken? Dan zoeken wij jou.

 

- Solliciteer hier -

 

Technisch Applicatiebeheerder Rotterdam

Als Technisch applicatiebeheerder ben jij bezig met het beheren van online omgevingen. Je lost incidenten op en bewaakt de performance en installeert nieuwe software release. Ook speel jij een rol in verschillende projecten, zoals het opzetten van een nieuw online architectuur. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor je, jij borgt informatie en wil je team daarmee sterker maken. Je houd van direct klant contact en wil in je werk ruimte om je werkzaamheden zelf in te delen. Je houdt van uitdagende vraagstukken van klanten en van zowel project- als beheerwerkzaamheden. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, Je bent leergierig en kan nauwkeurig werken.

 

Functie eisen

  • Microsoft Server 2003, 2008
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift.
  • Bekent met firewall, loadbalancing, web-, applicatie-en databaseserver, browser, http(s).
  • IIS
  • Linux en/of Apache en/of Tomcat
  • Ervaring met databases (SQL Server, Oracle) en ITIL is een pré.

Herken jij je in de bovenstaande eisen? En lijkt het jou leuk om een gespecialiseerd team te komen versterken? Solliciteer dan snel voor deze vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

 

- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .