Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Technisch Applicatiebeheerder Regio Amsterdam

Bij Jobfinity zijn wij opzoek naar een Technisch applicatiebeheerder om ons team te komen versterken. Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer direct.


- Solliciteer hier -

 

Functieomschrijving Technisch Applicatiebeheerder

Als Technisch Applicatiebeheerder test je wijzigingen op applicaties, om deze binnen de functioneel en technisch gestelde kaders op te leveren. Je beheert systemen en processen met als doel deze optimaal te laten verlopen. Je analyseert problemen en lost deze op, om de applicaties zo snel en adequaat mogelijk terug te brengen naar het met de klant afgesproken service niveau Je neemt deel in verschillende ICT projecten. Je draagt kennis en ervaringen over aan collega’s en klanten door middel van trainingen, instructies, evaluaties en documentatie. Je legt procedures, wijzigingen en systeemconfiguratie vast.

 

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou:

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, een afgeronde HBO-opleiding is een pre

• Je hebt meerdere jaren ervaring met Technisch Applicatiebeheer in een grote en complexe omgeving

• Je hebt kennis van en ervaring met applicatie distributie middels App-V en Powerfuse

• Je hebt kennis van en ervaring met Windows 2003 / 2008 server, Active Directory, Citrix, Metaframe en Presentation Server

• Kennis van administratieve en zorgapplicaties zoals Exact, Caress, Nedap, Planon en databases van Oracle en SQL zijn een pre

• Je hebt kennis van ITIL

• Je hebt ervaring met projecten die uitgevoerd worden volgens PRINCE2

 

Wat bieden wij jou?

Een interessante en afwisselende functie in een dynamisch team en een prettige werkomgeving. Bovenop het salaris en vakantiegeld kan je rekenen op een eindejaarsuitkering. Dus herken jij je in de bovenstaande eisen? Solliciteer dan snel op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .