Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Senior applicatiebeheerder Amsterdam

Per direct zijn wij opzoek naar een ervaren (senior) applicatiebeheerder Amsterdam, die ons team met zijn kennis en ervaring kan komen versterken. Kan jij optimale kwaliteit leveren, problemen oplossen en ben jij gedreven? Dan is dit iets voor jou kijk snel de vacaturen en solliciteer direct.

- Solliciteer hier -

 

Functiebeschrijving Sr. Applicatiebeheerder Amsterdam

In deze functie zorg je voor een constante beschikbaarheid van de aan jou toegewezen applicaties

En zorgt voor dat de treders, energy operators en analisten zonder problemen hun werk kunnen doen. Bij incidenten zorg jij er voor dat het zo snel en zo goedmogelijk opgelost wordt en zorgt voor de juiste communicatie naar de klant. Wij beheren een mix van zelf gebouwde en standaard applicaties.

 

Functie eisen:

• HBO-werk- en denkniveau.

• Tenminste 3 jaar ervaring in een ICT beheer- of ontwikkelfunctie.

• Kennis van en ervaring met versiebeheer (Subversion is een pre).

• Kennis van C#, .NET en/of VBA is een pre evenals kennis van Energy Trade applicaties (bijvoorbeeld ter ondersteuning van trading, asset management, portfolio management en/of risk management, energy operations)

• Kennis van technische automatisering is een pré

• Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal.

Je voelt je thuis in een directe, snelle en multiculturele omgeving en kunt in je communicatie goed omgaan met verschillende culturen. We verwachten een positieve, pragmatische en oplossingsgerichte instelling en een wil om samen met het team succesvol te kunnen zijn onder hoge druk. Dutch is not required, but conversational knowledge is helpful!

 

Herken jij je in deze bovenstaande eisen?  Maar ben je een starter en minder ervaren? Dan zijn er ook mogelijkheden om als junior aan de slag te gaan en verschillende opleidingen te volgen. Dus lijkt jou dit wat? Twijfel niet en solliciteer dan direct.

- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .