Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Interim Functioneel Applicatiebeheerder Leiden

Voor ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Interim Functioneel Applicatiebeheerder, In de regio Leiden die ervaring heeft met Microsoft Dynamics Navision. Kom jij ons team versterken met jouw kennis en ervaring?


- Solliciteer hier -


Heb jij interesse in een baan in de IT? En is het helemaal jouw ding? Lees dan meer over de vacature over Applicatiebeheerder hier onder. En misschien is dit wel precies wat jij zoekt.

 

Functieomschrijving

Als interim functioneel applicatiebeheerder zorg je voor het inrichten en continue optimaliseren van de applicatie, het zelfstandig oplossen van knelpunten van gebruikers, het testen van nieuwe releases van onze software leveranciers maar ook het behandelen van vragen van gebruikers over het gebruik van de applicaties, en het ondersteunen bij problemen of onduidelijkheden.

 

Functiecriteria

Minimaal HBO denk- en werkniveau met relevante ICT-opleiding(en)

Minimaal 3 tot 4 jaar ervaring in functioneel applicatiebeheer, waaronder ervaring met Microsoft Dynamics NAV;

Klantgerichte, professionele en collegiale werkwijze;

Goed inzicht in optimaliseren van processen en inrichting van systemen;

Kennis van SQL, Exchange, ICT systemen, randapparatuur en programmatuur.


Ben jij enthousiast en geïnteresseerd in deze vacature? Herken jij jezelf helemaal in de bovenstaande eisen? Dan is dit misschien wel jouw top baan. Twijfel niet en solliciteer direct naar deze top baan.

 


- Solliciteer hier -


 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .