Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

VACATURE FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEERDER

Per direct zijn wij op zoek naar ervaren Functioneel Applicatiebeheerders om ons team te komen versterken. Als Functioneel Applicatiebeheerder ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Dit zijn zowel opdrachtgevers binnen de overheid alsook commerciële organisaties.

- Solliciteer hier -


Heb je meerdere jaren ervaring binnen de IT, ligt jouw kennis, expertise en ambitie aan de applicatieve kant van de IT organisatie en fungeer jij graag als spil tussen IT en business? dan is de baan van Functioneel Applicatiebeheerder wellicht interessant voor jou.

 

Functieomschrijving functioneel applicatiebeheerder

Als Functioneel Applicatiebeheerder vervul je een belangrijke functie binnen de IT organisatie. Je ondersteunt gebruikers bij het gebruik van de applicatie, je vertaalt de (functionele) eisen en wensen van de gebruikersorganisatie naar systeem aanpassingen door middel van een functioneel ontwerp en bent verantwoordelijk voor afgesproken SLA’s. Je volgt nauwgezet relevante ontwikkelingen in de markt en op je vakgebied om ze vervolgens toe te passen. Kortom, je begrijpt de business en je bent in staat wensen en eisen te vertalen in requirements.

 

Functie eisen

  • HBO Werk en denkniveau
  • 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Ervaring met ASL/BISL is en pre
  • Algemene applicatiekennis
  • ITIL en/of Prince2
  • Klantgericht en communicatief vaardig

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te solliciteren naar de functie van functioneel Applicatiebeheerder. Je krijgt dan niet alleen een hele leuke afwisselende baan, je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieuze onderneming die je verdere carrière vorm kan gaan geven.


- Solliciteer hier -
Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .