Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Applicatiebeheerder vacature Den Bosch

Wij zijn opzoekt naar een enthousiaste applicatiebeheerder die ons team kan versterken voor de regio Den Bosch. Heb jij de IT kennis en de ervaring om de verantwoordelijkheid op je te nemen voor de continuïteit van de bedrijf kritische applicaties? Misschien is dit dan wel wat voor jou, lees snel de vacature en solliciteer direct


- Solliciteer hier -

 

Vacature applicatiebeheerder Den Bosch:

Als applicatiebeheerder houd je je bezig met het inrichten en beheren van verschillende applicaties op Windows- en/of Unix omgevingen. Jij bent verantwoordelijk voor het applicatiebeheer en neemt deel aan het ontwikkelen van nieuwe applicaties je adviseert over het inrichten en het gebruik van de applicaties binnen de organisatie.

 

Profiel applicatiebeheerder:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante aanvullende trainingen en opleidingen;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als applicatiebeheerder;
  • Grondige kennis van Microsoft en/of Oracle/ Unix platform;
  • Bekend met Prince2 en ITIL.

Geïnteresseerd?

Wij bieden een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ben jij geïnteresseerd, Spreekt deze vacature jou aan en herken jij jezelf in de bovenstaande eisen? Solliciteer dan direct online en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij Jobfinity.

 


- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .