Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Applicatiebeheerder Utrecht

Voor een klant van Jobfinity zijn wij opzoek naar een goede Applicatiebeheerder in de regio utrecht. Ben jij geïntereseerd in deze baan? lees dan snel de vacature door.


- Solliciteer hier -

 

Omschrijving Applicatiebeheerder Utrecht

Als Applicatiemanager ben jij verantwoordelijk voor het zorgdragen van de beschikbaarheid, stabiliteit en performance.  Jij bent constant bezig met het verbeteren en zorgt dat er optimale aansluiting is op de wensen van de klant. Je adviseert opdrachtgevers met betrekking tot applicatieketenvraagstukken. Ook opereer je als crisismanager in geval van ernstige storingen.

Ook doe je onderzoek naar technologische ontwikkelingen. Je stuurt externe leveranciers (met name infrastructuur beheer en ontwikkeling) aan met als doel om verbeteringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het infrastructuur. Tot slot voer je regie over de selectie, analyse en installatie van nieuwe releases van applicaties.

 

Functie eisen

  • een HBO werk- en denkniveau.
  • kennis van applicatiebeheer en databases.
  • meerjarige kennis van en ervaring.
  • kennis van ITIL processen en ASL
  • minimaal 5 jaar ervaring met applicatiebeheer, -ontwikkeling en/of -management.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in de bovenstaande eisen en lijkt dit jou een leuke functie?  Wij kunnen jou een mooie en afwisellende baan aanbieden in een modern bedrijf. Dus solliciteer snel online en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .