Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Applicatiebeheerder Utrecht

Zoek jij een nieuwe baan in de ICT en lijkt applicatiebeheerder jou wel wat? Bekijk dan snel onze vacature voor applicatiebeheerder in Utrecht en solliciteer direct online.

- Solliciteer hier -

 

Functie omschrijving

Als applicatiebeheerder zal jij gevraagd worden om de drie drie customer support core applicaties te implementeren, beheren en optimaliseren. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling die de verschillende landen bedienen. Samen met hen draag je zorg voor de verdere optimalisatie van de processen. Hiervoor maak je verschillende ontwerpen en je bespreekt de verbetervoorstellen met de consultants van de applicatieleveranciers. Je coördineert de voortgang van de projecten. Het is een veelzijdige functie binnen een dynamische en internationale omgeving. Jij zult incidenteel ook werkzaam zijn op andere locaties en dus niet op een vaste plek, zowel binnen Nederland als ook internationaal.

 

Functie eisen

Wat wij van jou vragen:

• HBO denk- en werkniveau

• Ervaring met het ontwikkelen van trainingsmateriaal en het trainen van de gebruikers op locatie

• Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook in de Duitse taal

• Een proactieve en klantgerichte instelling

• Aantal jaren werkervaring met het inrichten van ERP applicaties en het optimaliseren van processen

 

Het bedrijf bied een informele, dynamische en internationale omgeving, De mogelijkheid om je te ontwikkelen in het vak, een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden


- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .