Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Applicatiebeheerder Leiden

Wij zoeken per direct een Applicatiebeheerder in de omgeving van Leiden. Deze functie is voor een langere tijd, mogelijk met dienstverband in het vooruitzicht. Lijkt dit jou wat? Lees snel de vacature en solliciteer direct.

- Solliciteer hier -

Functieomschrijving

Een opdrachtgever in leiden zoekt naar een gedreven Applicatiebeheerder (32-36 uur). Als applicatiebeheerder beheert u de backoffice systemen van de organisatie. Een belangrijk systeem waarmee de organisatie werkt is het Onderwijs Informatie Systeem (OIS). U bent het eerste aanspreek punt samen met een college-beheerder voor vragen en verzoeken van de verschillende afdelingen. U hebt ook de adviserende rol over de werkingen van de systemen, signaleert, registreert storingen en problemen.

 

Functie eisen

- HBO werk- en denkniveau

- aantoonbare ervaring met applicatiebeheer. Bekend met SQL, ASL, BiSL en OIS (Harde eis!)

- algemene IT ervaring

- goede communicatieve vaardigheden

- klant- en servicegericht kunnen werken

- een goed analytisch en probleemoplossend vermogen

 

Ben jij zelfstandig, resultaatgericht, accuraat en vasthoudend? Voldoet u aan de bovenstaande eisen? Dan is deze applicatiebeheerder vacature misschien wel wat voor u. Solliciteer direct voor deze fantastische baan.

- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .