Vacatures voor Applicatiebeheerders
...dé site van en voor applicatiebeheerders

Applicatiebeheerder Groningen

Voor een klant zijn we opzoek naar een Applicatiebeheerder Navision voor een groot bedrijf in regio Groningen. Bekijk de vacature voor Applicatiebeheerder Groningen.


- Solliciteer hier -

 

Functieomschrijving Applicatiebeheerder Navision

In de functie van Applicatiebeheerder ben je primair verantwoordelijk voor het beheer van de ERP-Applicatie Navision. Als 1e lijns aanspreekpunt ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de calls m.b.t. Navision en het ondersteunen van de kerngebruikers en de Applicatie-manager. Ook ben je betrokken en verantwoordelijk voor het afhandelen van calls, het maken van werk instructies, het geven van uitleg, het opzetten en beheren van een Knowledge-base, het testen van nieuwe processen en aanpassingen en het ondersteunen van de Applicatie-manager.

 

Functie eisen

  • Functie eisen Applicatiebeheerder:
  • Je beschikt over een HBO opleiding, bij voorkeur in de richting bedrijfskundige richting.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt ervaring in het werken met ERP –pakketten (Navision is een pré).
  • Je beschikt over sterke contactuele vaardigheden en een ‘hands-on’ werkhouding.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Wij kunnen jou een mooi salaris bieden. Ook vind Jobfinity het belangrijk dat je blijft groeien, daarom bieden wij jou ook opleiding ’s mogelijkheden. Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan snel en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


- Solliciteer hier -

 Solliciteer op deze vacature online

Certificeringen

Klik op een van de onderstaande logo's voor actuele vacatures per certificering.

Vacatures

Je vindt hier ook leuke en uitdagende applicatiebeheer vacatures. Een leuke start van je carriere na het behalen van je MBO of HBO diploma. Bekijk het actuele Technisch applicatiebeheerder vacature aanbod, en het aanbod van vacatures voor functioneel applicatiebeheerders .